HAPPY SRANANG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 763 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happy Sranang. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 19:23 De saoto was heerlijk. Alleen de broodjes wat bijzonder ingepakt.
27 nov 2022 om 21:25 Erg smakelijk, goede hoeveelheid en voor op de zondag avond binnen 45 min. Bezorgd. Dus zeer tevreden en voor herhaling !
27 nov 2022 om 21:09 Eten was lekker. Enige nadeel teveel zout. De rest was goed. Hindostanen c.q. Surinaamse eethuizen moeten in 2022 gaan beseffen dat veel zout niet goed is voor de bloeddruk en nieren. Dr tijd dat dit besef tot restaurants en eethuizen doordringt.
27 nov 2022 om 21:04 Bezorging was 3 kwartier later dan afgesproken tijd en het eten was lauw
27 nov 2022 om 19:28 Na 3 uur bestellen heb ik nog steeds niks binnen, goed bezig
27 nov 2022 om 18:49 Eten is goed, alleen wordt er aangegeven dat de bezorging tussen de 30 minuten en 55 minuten gemiddeld duurt. Het was 75 minuten
26 nov 2022 om 21:11 Ik besteld 2 keren in de week.Tot opheden is mijn bestellingen keurig op tijd en netjes bezorgd,hier in Nieuwerkerk ad IJssel. Lekker eten en prima service.
25 nov 2022 om 20:09 Bezorging was prima, we wonen wat verder uit de buurt en eten was nog best warm. Ik had o.a. roti kipfilet met als opmerking geen ei. Ik kreeg een soort verpakte gevangenismaaltijd met ook het ei. Was ook niet wat ik er van verwacht had.
23 nov 2022 om 21:48 Lekker eten. Saoto soep is heerlijk geurig en smaakvol en kip is zacht en kruidig. Nette bezorger
20 nov 2022 om 18:21 Alles prima in orde!
19 nov 2022 om 21:03 nooit aangekomen bij mij het eten.
16 nov 2022 om 20:11 Wel ff een tippie, doe die achterlijke servetten niet IN de aluminium folie. Ben niet zo gek op bara in een jasje van papier. Verder prima