HAPPY SRANANG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 985 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happy Sranang. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 14:17 Delicious food
3 apr 2024 om 9:28 Kwaliteit daar is niks over te zeggen, de kwantiteit aan andere kant daar kreeg ik wel een beetje schaamte bij toen ik he zag. Bakkeljauw en Pom wat ik kreeg leken wel op een laagje boter wat je normaal op je boterham met kaas krijgt, vond dit jammer
20 mrt 2024 om 21:18 Na bijna 2 uur eten bezorgd. Eigenlijk best jammer, zo ongelofelijk tevreden waren we maar nu 3e keer dat het langer dan 90 min duurt. Ook was het echt niet warm en karig...... broodjes amper gevuld en waren taai.
17 mrt 2024 om 20:06 Was lekker, alleen waren de aardappelen van de roti veel te hard.
17 mrt 2024 om 5:51 Een avond met hoge verwachtingen van Surinaams genot nam een onverwachte wending toen na 45 min wachten het nieuws kwam: de bami was op. Teleurstelling en honger groeiden, terwijl ik nog eens 75 minuten wachtte op mijn alternatieve keuze. Jammer.
10 mrt 2024 om 19:19 Eten is ok, maar kwam koud aan
7 mrt 2024 om 20:16 18:00 eten besteld en het werd ong 19:40 bezorgd wat echt bizar is. Eten was verder lekker maar puur op bezorgtijd denk ik wel 2x na voor ik hier nog een keer bestel.
7 mrt 2024 om 19:53 Nooit meer!!!
22 feb 2024 om 15:32 Het eten was lekker, maar niet heel warm.
19 feb 2024 om 12:13 Om 16.15 besteld eten kwam om 17.55. Was niet warm helaas.
19 feb 2024 om 6:48 Koud eten na 1,5 uur wachten op soep en wat broodjes
13 feb 2024 om 21:31 Jammer, eten was lekker, maar 30 min te laat bezorgd. Ophalen zou sneller geweest zijn.