HAPPY SRANANG

HAPPY SRANANG Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 662 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Happy Sranang. Meer weten? Ontdek meer

11 aug 2022 om 17:44 Had er eerder een bara gehaald Maar nu meer besteld en moet zeggen mijn broer en ik hebben genoten van het eten echt een aanrader keep up the Good work piepeltjes
10 aug 2022 om 22:31 Altijd lekker, beetje slordig met de bezorgtijf
9 aug 2022 om 18:07 Hele goede service en snelle levering smaak en temperatuur was ook perfect heerlijk en voor herhaling vatbaar.
7 aug 2022 om 19:53 Het eten was zeker lekker en de bezorging was super op tijd. Mijn 5 sterren waard
7 aug 2022 om 18:54 Gebakken banaan en sauto soep waren prima maar de roti kipfilet niet (naaar mijn) smaak Teveel vocht in de kip, aardappelen en kousenband te hard roti was prima.
3 aug 2022 om 23:27 Goed en op tijd
2 aug 2022 om 21:23 Bestel je voor 0,50€ extra pindasaus. Krijg je een cupje ter grote van een theelepel. Had er dus minimaal 8 stuks van moeten bestellen.
31 jul 2022 om 20:15 De bezorging vond ik een beetje lang Het eten was prima
31 jul 2022 om 20:01 Driekwartier te laat, gelukkig wel lekker
31 jul 2022 om 17:06 Lekker eten en netjes op tijd bezorgd.
30 jul 2022 om 21:27 Bezorger zou er om 18:00 zijn, ander halfuur later gebeld, bleek dat de bezorger bestelling ergens anders heeft bezorgd. Weer opgebeld bezorger zou na 20 min weer terug komen, niet bezorgd en de telefoon werd niet meer beantwoord. Nooit meer!!!!!!
30 jul 2022 om 18:00 Eten helemaal gelekt aangekomen, bakje was omgevallen. Geen smaak droge rijst. Weinig garnalen voor die prijs. En de bezorger hoeft niet zolang aan te bellen. Ik ben niet doof!